Monday, September 19, 2011

7 months ~ preggy mummy

time to time..
week by week..
month by month...
almost 8 months now...

cepat masa berlalu..
perasaan yang tak tergambar oleh ku adalah apabila dapat merasai pergerakkan baby dalam perut..

dia menendang.....bermain roller coaster...berpusing-pusing..bermain dan bermacam2 lagi..
patutlah org sll kata walaupun ada kesakitan yg dialami ketika pregnant tetapi tidak terbanding dengan nikmat yang dirasai bila merasa pergerakan baby bermain..entahlah susah rasanya nak describe feeling tu....

barang-barang baby so far dah dibeli cuma tinggal beberapa item lagi cam vicks,changing mat,tempat penyembur utk basuh kencing baby etc.

skrg ni baby sedang tendang-menendang dan sedang memberi feedback apabila aku bercakap dgn dia...haaaa..percayalah............ ekekeke

Sunday, September 4, 2011

~ selamat hari raya, maaf zahir & batin ~

hi kawan-kawan,

Salam aidilfitri maaf zahir & batin yer..
Maaf kalau sepanjang tempoh perkenalan ada yg terguris hati, terkecil hati,
kecewa dgn deja..
apa-apa jelah yg rasa deja ada buat salah...

sempena bulan mulia ni deja dan suami nak minta maaf dari
hujung rambut sampai hujung kaki...